Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kwadratową formę posmarować 1 łyżką oleju i wyłożyć ją ciastem francuskim– wystające kawałki obciąć nożem (ciasto powinno lekko wystawać poza obwód formy). Ciasto nakłuć w kilkunastu miejscach widelcem i podpiec ok. 10 min w temp. 140° z włączonym termoobiegiem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie robiłem jeszcze takich zapiekanek a szkoda...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    była pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    muszę wypróbować ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    Ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !