Sposób przygotowania

Kalafior ugotować na póltwardo, dobrze odcisnąć przez gazę, rozgnieść, dodoać podsmażoną cebulę, jaja, keczup mąkę i przyprawy. Uformować kotleciki, otoczone w drobno posiekanych płatkach kukurydzianych. Lekko spłaszczone smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    ciekawy przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    polecam! robiłam i wnuki się zażerały!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Myślę, że będą bardzo dobre:) Lubię kalafior:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Już zrobiłam potwierdzam super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dla mnie nowosc nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też robię ale bez płatków,ciekawe jak smakuje z płatkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    może byc dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    to jet bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !