Sposób przygotowania

Biszkopt pieczemy taki jaki uważamy za najlepszy- sama do tego przepisu za każdym razem piekę inny. Ale polecam biszkopt z migdałami. Okrągły biszkopt przekrajamy na pół. Ubijamy śmietanę z dodatkiem cukru wg uznania. Wsypujemy pomału do śmietany przebrane i suche jagody. Delikatnie mieszamy. Przekładamy masą biszkopt. Czekoladę ścieramy na wiórki. Smarujemy masą również wierzch ciasta jak i boki. Na koniec dekorujemy czekoladą, Tort sprawdza się również z wariantem- zamiast jagód, wiśnie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wygląda pysznie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    apetyczny
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    owoce , bita śmietana....pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    mniam...wspomnienie lata:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetny torcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    piekny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    pyszności ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !