Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zraziki ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
majeranek
szpinak 20 dag
feta 1 kartonik

Przepis i sposób przygotowania na: zraziki ze szpinakiem

Schab należy podzielić na kotlety i cienko ubić. Każdy kotlet doprawiamy do smaku przyprawami. Szpinak (same liście) przekładamy na patelnię i dodajemy pokruszoną fetę. Dusimy kilka minut aby ser się rozpuścił, cały czas mieszamy. Szpinakową masą napełniamy kotlety i zwijamy jak zrazy. Spinamy wykałaczką. Podsmażamy na rozgrzanej patelni. Następnie układamy na blasze i zapiekamy 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 01.10.2013 00:32
Tylko tak robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak