Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany kabaczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kabaczek 1
rzodkiewka pęczek
twaróg 20 dag
śmietana 2 łyżki
sardynki puszka
majonez 10 dag
sól
pieprz
ser żółty 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany kabaczek

Umyć kabaczek, obrać ze skórki i przekroić na pół. Wydrążyć i włożyć do osolonego wrzątku na 2 min. Po wyjęciu oprószyć solą i pieprzem. Koperek i rzodkiewki umyć i drobno pokroić. Przygotować farsz: twaróg, rzodkiewki i połowę koperku ze śmietaną zmieszać i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 29.08.2011 14:19
faszerowany na surowo...ciekawie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak