Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chłodnik z botwinką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt 150 ml
kefir 150 ml
śmietana 12% 150 ml
botwinka pęczek
rzodkiewka pęczek
koperek pęczek
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Chłodnik z botwinką

Umyć i pokroić botwinkę, gotować w niewielkiej ilości wody. Koperek umyć i posiekać. Wymieszać kefir, jogurt i śmietanę. Doprawię, wymieszać z warzywami. Wstawić do lodówki. Jaja ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Włożyć do chłodnika przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak