Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka umyć i rozbić tluczkiem.
Jajko wbić do talerza przyprawić i roztrzepać.

Pierś moczymy najpirrw w mące póżniej w jajku i na końcu w bułce tartej i tak wszystkie kawałki.

Rozgrzać na patelni oliwe i smażyć z dwoch stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    Lubie drób
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    superowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !