Sposób przygotowania

Czerwoną kapustę i obrane jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy odrobinę kwaskiem cytrynowym. Dokładamy majonez (w zależności od wielkości kapusty), doprawiamy cukrem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    I nie trzeba kupować wystarczy trochę chęci:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    super,
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    fajna i prosta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm jak ona slicznie wygląda, aż nabrałam ochoty;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm jak ona slicznie wygląda, aż nabrałam ochoty;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !