Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń w musztardzie i śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sos pieczeniowy 1 opakowanie
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 2 łyżki
mięso na pieczeń 1 kg
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
śmietana kwaśna 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń w musztardzie i śmietanie

Mięso oprószyć solą, pieprzem i skropić maggi. Pozostawić w lodówce przez dobę. Razem z marynatą piec w piekarniku (200 stopni) przez godzinę. Sos pieczeniowy przygotować wg przepisu na opakowaniu. Dodać musztardę, śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak