Sposób przygotowania

Słoninę zmielić lub pokroić w bardzo małą kostkę. Stopić ją w głębokiej patelni i wymieszać z solą. Jak skwarki zaczną się rumienić zdjąć z ognia. Przestudzić, rozlać do pojemników, zostawić do zastygnięcia. Jak smalec zacznie już gęstnieć, przemieszać go, żeby skwarki równomiernie się rozłożyły.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    o fajny :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniaamm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo smaczny
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !