Sposób przygotowania

1.Z margaryny Kasii, jajka, cukru i maki zagniatamy ciasto. Ciasto powinno byc dobrze wyrobione. Nastepnie wkladamy je do zamrazarnika na 30 min.
2.Ciastem wylepiamy forme do tarty, nakluwajac ja widelcem. Pieczemy ok 25 min w 180 stopniach.
3. Budyń gotujemy wg. przepisu na opakowaniu, gdy juz będzie chłodny miksujemy go z margaryna Kasią. Takim kremem smarujemy ciasto.
4. Kremówkę ubijamy na sztywna pianę i smarujemy nią ciasto, nakładając na krem smietankowy.
5. Tarte dekorujemy owocami leśnymi.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Ach te owoce.... Pychota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna sprawa z takimi owocami.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !