Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwiczki z orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwiczki 2 sztuki
rokpol 15 dag
śmietana 22% 1 opakowanie
majonez 2 łyżki
pieprz i sól do smaku
orzechy włoskie 3 łyżki
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczki z orzechami

Polędwiczki obmyć, osuszyć. Obsmażyć na suchej patelni.
Popruszyć solą i pieprzem.
Ser rozkruszyć, rozetrzeć ze śmietaną. Dodać majonezu, orzechy, natkę, wymieszać.
Mięso przełożyć do naczynai do zapiekania, polać sosem i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak