Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 200 g
sos beszamelowy 1 szklanka
olej 1 łyżka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 1 łyżka
posiekany szczypiorek 2 łyżki
pieprz i sól do smaku
pieczywo tostowe 4 kromki
masło 1 łyżka
ser żółty 2 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z grzybami

Grzyby oczyścić, posiekać i usmażyć na rozgrzanym oleju.
Dodać odrobinę pieprzu, maggi, szczypiorek. Wymieszać.
Kromki posmarować masłem i natłuszczoną stroną układać w naczyniu do zapiekania.
Na wierzch ułożyć grzyby, polać sosem i posypać serem.
Zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewka1978 04.05.2012 07:01
musi być smaczne
kriso 28.09.2011 20:36
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak