Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Frytki selerowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1 kg
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Frytki selerowe

Selery porządnie wymyć i obrać.
Kroić na cienkie kawałki.
Smażyć w dobrze rozgrzanym, głębokim tłuszczu.
Po wyjęciu osąszyć na papierowych ręczniczkach.
Przed podaniem lekko posolić.
Jest to zdrowsza alternatywa dla chipsów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 29.05.2012 10:23
super
LuKaSz4761 29.05.2012 10:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak