Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata cytrynowa z rozmarynem do kurczaka, dziczyzny, baraniny, cielęciny i warzyw

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa 6 łyżek
cytryna 1 sztuka
rozmaryn 2 łyżki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata cytrynowa z rozmarynem do kurczaka, dziczyzny, baraniny, cielęciny i warzyw

Obrać czosnek i przecisnąć go przez praskę. Z całej dużej cytryny wycisnąć świeży sok. Wszystkie składniki do siebie dodać i dokładnie wymieszać. Na koniec doprawić pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.11.2013 17:58
też mi się podoba
kotlet 08.11.2011 23:16
fajna propozycja marynaty - super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak