Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka śledziowa po giżycku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledź solony 1
ziemniaki 2
cebulka 1
olej 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
cukier
pieprz
kapusta kiszona 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowa po giżycku

Odfiletowanego i wymoczonego śledzia pokroić w paski. Ziemniaki ugotować w mundurkach i pokroić w kostkę po wystudzeniu razem z cebulą. Kapustę posiekać. Wszystkie składniki połączyć, doprawić do smaku. Polać olejem wymieszanym z musztardą. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak