Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka alzacka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie marynowane 2
ziemniaki 5
migdały 5
kapary 2 łyżki
keczup
olej 2 łyżki
cukier brązowy
sól
pieprz
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka alzacka

Ziemniaki ugotować w mundurkach, ostudzić i obrać. Razem ze śledziami pokroić w kostkę, dodać migdały i kapary. Zrobić sos z keczupu, oleju, cukru, soli i pieprzu. Wymieszać ze śledziami i ziemniakami. Posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 28.08.2011 21:27
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak