Sposób przygotowania

Ravioli gotujemy w lekko posolonej wodzie z dodatkiem kurkumy. Odcedzamy i odstawiamy. Papryki czyścimy i obcinamy czubek. Pomidory kroimy w kostkę i mieszamy z wyciśniętym czosnkiem. Solimy i pieprzymy do smaku. Napełniamy do połowy papryki i posypujemy posiekaną drobno pietruszką i serem.
Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 C i pieczemy około 30 minut. Zaraz po upieczeniu napełniamy do pełna ugotowanym ravioli i posypujemy pietruszką oraz skrapiamy aromatyzowaną oliwą.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo apetyczne! Muszę wypróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pięknie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam, w tej chwili papryka jest niedroga, więc warto to wykorzystać
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    samo zdjęcie zachęca choć przyznam, że na zdjęciu wygląda jak dzieło sztuki do oglądania a nie do schrupania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    zapewniam, że to danie jak najbardziej do schrupania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !