Sposób przygotowania

3 jajka gotujemy na twardo, paprykę dusimy na oleju. Pieczarki ścieramy na tarce i razem z posiekaną cebulką dusimy na patelni na maśle. Gotujemy ziemniaki. Zemleć w maszynce do mięsa: ziemniaki, jajka, pieczarki z cebulką.
Do masy dodajemy paprykę, wbijamy dwa jajka i wyrabiamy masę dodając dwie łyżki tartej bułki. Formujemy dowolne kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    hmm, pychotka
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo ciekawy przepis! głos ode mnie :-)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszności
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    smakowitości
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !