Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bryndzą i miętą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 10 dag
śmietana 9% 1/4 szklanki
masło 1 łyżka
posiekany szczypiorek 1 łyżka
natka pietruszki 1 i łyżka
świeża mięta 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bryndzą i miętą

Masło ucierać, dodając bryndzę i śmietanę. Przyprawić białym pieprzem. Wymieszać ze szczypiorkiem, natką i miętą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 23.08.2012 19:21
moje smaki ...
adam1f 09.06.2012 06:59
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak