Sposób przygotowania

Czosnek pokrój w plasterki, cebulę w kostkę. Jabłka obierz, przekrój na 4 części i wykrój gniazda nasienne, pokrój w grubsze plasterki. Na oleju podsmaż cebulę, przeciśnięty czosnek, wymieszaj z plasterkami jabłka i przyprawami. Kaszankę wyjąć z osłonki, pokroić w grube plastry, podsmażyć razem.

Podawać z sałata lodową i pomidorami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    chętnie wypróbuję przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kaszankę lubię w dobrym wykonaniu jak Twoja...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Strasznie lubie kaszanke ale tak podanej jeszcze nie próbowałam :) na pewno jest pyszna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetny sposób na przepyszną kaszankę
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    mmm z jabłakiem nie jadłam nigdy - świetnie się zapowaida

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !