Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso mielone łączymy z przyprawą do mięsa mielonego, paprykami, gomasio oraz oregano i dokładnie mieszamy. Z powstałej masy formujemy kuleczki wielkości jajka przepiórczego.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fajnie przyrządzone mięso... Zwłaszcza dla mnie, bo uwielbiam smak papryki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ja też
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobaja mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !