Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser z bananów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 300 ml
esencji waniliowej 8 kropli
cukru 1 łyżeczka
Cynamon mielony Prymat
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Deser z bananów

Żelatyne rozpuścić w kilku łyżeczkach wrzącej wody. Banany, mleko oraz esencję wanilową oraz cukier staraniie utrzeć lub zmiksować i wymieszać ze schłodzoną żelatyną. Przelać deser do pucharków i wstawić na godzinę do lodówki. przed podaniem posypać cynamonem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kochanyptysiu 16.02.2011 15:51
fajne,tylko cynamon do bananow to nie moj smak,mimo to wielki plusik:)
matii6 09.01.2011 21:17
coś co lubię
Karolina92 27.12.2010 15:06
robie podobny, jest swietny!
alaaa 21.10.2010 10:59
super deser,pycha
iwona332 27.09.2010 00:38
super
Grażyna13 25.09.2010 10:31
pyszności :)
gacopierz23 16.09.2010 20:17
Te może nie ściemniały bo są z mlekiem Dorota wie o czym mowa
GreenFox 11.09.2010 11:33
Uwielbiam takie desery! ;-)
mamusia1 01.09.2010 09:46
bardzo dobry sposób połączenia z cynamonem!
Łucja1 30.08.2010 20:17
w sam raz na urodziny dla wnuka!
pawel007 29.08.2010 11:42
pysznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak