Sposób przygotowania

Zagotować wodę z listkami, zielem angielskim, pieprzem i gorczycą. Studzimy, dodajemy tak dużo soli by surowe jajko wrzucone do zimnej marynaty pływało po wierzchu i się nie topiło. Boczek wkładamy do marynaty na 6 dni i odstawiamy w chłodne miejsce. Następnie boczek rolujemy, wkładamy w rękaw do pieczenia i pieczemy około 1,5 godziny w 180 stopniach.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Do kanapek super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Na pewno jak wygląda tak smakuje :-)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pyszne domowe mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    super wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajny zawijas
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajny zawijas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !