Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę. Do mięsa dodać wszystkie pozostałe składniki i dokładnie wyrobić na jednolitą masę. Jeśli masa jest zbyt miękka, można dosypać bułki tartej. Z mięsa formować małe kuleczki i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.
Podawać z ryżem lub ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię czasem też podobne...
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    chyba spróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Często robię mielone z otrębami- smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre z otrębami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !