Sposób przygotowania

Mięso myjemy, obsuszamy. Nacieramy solą, pieprzem, grillem i czosnkiem. Obwiązujemy sznurkiem robiąc roladę, pod sznurek delikatnie podkładamy listki laurowe (z góry i z dołu), wkładamy mięso w rękaw do pieczenia. Wstawiamy na 2-3 dni do lodówki.
Pieczemy 60 minut w 190 stopniach z termoobiegiem (Łopatke kładziemy listkami do dołu)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    zapowiada się bardzo apetyczne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    po fotce widać że pyszne będzie :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jest trochę roboty z tym ale wyglada apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smacznie
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    liść laurowy dodaje smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    będzie pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo apetyczne zdjęcie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    Wypróbuje
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Fajne mięsko, fajne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    hmmmm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    apetycznie, aż poczułam zapach :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !