Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Boczek pokroić w krótkie słupki grubości ok. 6 mm. Kiełbasę obrać z osłonki (jeśli się da, przy czym jeśli nie jest to jelito naturalne, trzeba to zrobić koniecznie) i pokroić w plasterki grubości 5 mm. Cebulę obrać, umyć i pokroić w grubsze plasterki. Paprykę (fajnie gdy jest jej pół na pół w kolorach czerwonym i zielonym) umyć, oczyścić z nasion i powięzi, pokroić w paski. Pomidory sparzyć, obrać i pokroić na ćwiartki, a jeżeli są większe to na szóstki, wyciąć stwardniałe części. Czuszkę umyć i drobno posiekać.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    rewelacyjne danie, pyszne:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    uwielbiam,kojarzy mi się zawsze ze złotą jesienią
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rzekł bym, że odgrzewane jest jeszcze smaczniejsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    super przepis na przesmaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !