Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
masło 50 g
tuńczyk 300 g
sos pomidorowy 1/3 szklanki
ser żółty 50 g
szczypiorek 1/4 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z tuńczykiem

Bagietkę pokroic z opiec w tostrze. Na każdej grzance ułozyć odrobinę tuńczyka i pokryć sosem pomidorowym, wierz posypac serem. Zapiekac w piekarniku nagrzanym do 180 st C przez max 10 minut, podawac gorące posypane szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak