Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fiilety brzoskwiniowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 70 dag
żółty ser 4 plastry
czosnek 2 ząbki
masło
mąka
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Fiilety brzoskwiniowe

Brzoskwinie pokroić w paski, czosnek przecisnąć przez praskę. Mięso pokroić i ponacinać kieszonki. Oprószyć solą i pieprzem. Kieszonki natrzeć ziołami. Faszerować owocami, spinać wykałaczkami. Panierować w mące, jajku i bułce. Filety z czosnkiem smażyć na oleju. Przełożyć do brytfanny, przykryć wiórkami masła i serem. Zapiekać 0,5 h w temp. 180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak