Sposób przygotowania

Jajka ubijamy z cukrem , ubijamy tak długo aż zauważymy że masa zacznie gęstnieć i będzie biała , przesianą mąkę z proszkiem dodajemy do tej masy i dokładnie mieszamy , małą tortownicę wykładamy pergaminem wcześniej wysmarowanym margaryną i ciasto przekładamy do tortownicy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika ustawionego do 200 st. i pieczemy 20 minut. Na wystudzony biszkopt wykładamy i smarujemy gęstawo konfiturą i wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !