Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z wątróbki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wątróba cielęcej 30 dag
mleko 1/4 l
wątróbka z prosięcia
jaja 4 szt
sól
pieprz
gałka muszkatołowa
masło 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z wątróbki

Wątróbke namoczyć w mleku, posiekać lub przepuścić przez maszynkę. Masło spienić, dodać żółtka, ucierać, połączyć z wątróbką, przyprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową . Wymieszać z pianą i bułką tartą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak