Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem i cukrem wanilinowym utrzeć do białości. Pod koniec ubijania dodać żółtka i ucierać jeszcze przez chwilę. Białka ubić na gładką pianę. Delikatnie wymieszać białka z ubitą margaryną z cukrem i żółtkami. Dodać posiekane drobno orzechy zmieszane z bułką tarta i proszkiem. Tak powstałe ciasto wyłożyć na wysmarowaną blachę i piec ok. 20 minut. Po zastygnięciu wykrawać foremkami ciasteczka. Posypać je cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniammm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super ciacha
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    fajne są :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie smaczne, a jak pięknie się prezentują...
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    fajne ciasteczka, po co kupować można zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !