Sposób przygotowania

Kalafior gotujemy studzimy .Kroimy na kawałki .dodajemy odcedzoną kukurydzę .robimy sos pietruszkowo-czosnkowy.
Natkę myjemy odsączamy z wody kroimy grubo-ponieważ będzie jeszcze rozdrabniana . W malakserze ,rozdrabniaczu miksujemy natkę ,sól do smaku-mało ponieważ potem dodamy parmezan który jest słony- ,oliwę ok 4-5 łyżek , orzechy i obrany czosnek 2 ząbki .Miksujemy .Wlewamy do miseczki. Na koniec dodajemy starty parmezan mieszamy.Już nie miksujemy . Kalafior z kukurydzą mieszamy .dodajemy sos pietruszkowy ,posypujemy słonecznikiem

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natka pietruszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbaim sałatki takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !