Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jabłek, gruszek i śliwek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2
gruszki 2
śliwki węgierki 5
winogrona kiść
wino deserowe 2 kieliszki
cukier puder 1 łyżeczka
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jabłek, gruszek i śliwek

Jabłka i gruszki obrać, wydrążyć gniazda nasienne, pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Ze śliwek usunąć pestki i pokroić na ćwiartki, a winogrona na połówki. Owoce wymieszać z cukrem pudrem i polać winem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 28.08.2011 09:45
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak