Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybno jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
wędzona makrela 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 2 szt
ogórek konserwowy 1 szt
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybno jajeczna

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno siekamy.Cebulki oczyszczamy i razem z ogórkiem drobniutko siekamy. Rybę obieramy ze skóry i ości i rozgniatamy widelcem. Dodajemy pozostałe składniki, solimy, pieprzymy i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby , jesli ryba jest dość sucha,dodajemy oliwę - żeby masa była bardziej spoista.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bursztynek 22.10.2012 22:25
uwielbiam, bardzo często gości na naszych kanapeczkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak