Sposób przygotowania

Dynie orać,oddzielić pestki,zetrzeć na tarce.
Wymieszać z mąką i jajkiem, dodać sól i pieprz.
Kłaść na rozgrzany olej i formowac placuszki.
smażyc z obu stron na złoty kolor.
Podawać z dowolna konfiturą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie lubię dynia bleee
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czasem można zjeść
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    agano

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    uwielbiam dynie, takie placki to na pewno rarytas!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich jeszcze nie jadłam ale pewnie są smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !