Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
fasola czerwona z puszki 1 puszka
koper pęczek
Cebulka perłowa marynowana Smak 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

Tuńczyka, cebulę i fasolę odsączyć, włożyć do miski, dodać pokrojony koperek, doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak