Sposób przygotowania

Warzywa dokładnie umyć.Paprykę żółtą pokroić na kawałki,z patisonów i ogórków obciąć ogonki.Do słoików wsypać po łyżce przyprawy do konserwowania ogórków.Warzywa wsadzić do słoika, zalać gorącą zalewą,oraz dodać po łyżce oleju.Słoiki wstawić do garnka z wodą i gotować 5 minut.
ZALEWA:Do garnka wlać 2,5 litra wody,3 szklanki octu,wsypać szklankę cukru oraz 2 łyżki soli.Zalewę mocno podgrzać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie ma to jak własne wyroby.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !