Sposób przygotowania

Lody przygotować wg. przepisu na opakowaniu. Krążek bezy ułożyć na talerzu, posmarować przygotowaną masą na to pokruszyć pół tabliczki czekolady, przykryć drugim krążkiem znowu posmarować kremem lodowym ( mozna ułożyc owoce), na wierzch ułożyć kolejny kążek posmarować resztą kremu. Udekorować pozostałą czekoladą i listkami mięty. zamrozić min. 3 godz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pycha. Uwielbiam torciki bezowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    a to dopiero rarytas :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Piękna dekoracja -pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja !
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bardzo apetycznie! :)
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Ładnie się prezentuje ten torcik :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    super torcik:-)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy tort

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !