Sposób przygotowania

Ogórki ze skórką oraz paprykę poszatkować, marchew obrać i zetrzeć na grubej tarce, cebulę obrać i poszatkować. Kapustę drobno pokroić, dodać przyprawy wymieszać i odłożyć w chłodne miejsce na dwie godziny. Wkładać do słoików na koniec zalać wytworzonym sokiem. Gotować w słoikach 30minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetna na zimę
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    robiłam kiedyś jest wyśmienita
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pychotka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !