Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta ze smażoną cebulką i koperkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta młoda 0,5 sztuki
kucharek SMAK WIOSN 1 łyzka
sól, pieprz do smaku
koperek 3 łyżki
cebula 2 duże
margaryna 2 łyżki
zielona cebulka 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta ze smażoną cebulką i koperkiem

Kapustę poszatkować, zalać wodą (tylko aby przykryła kapustę), dodać kucharka, łyżkę octu, pieprz, gotować do miękkości. W tym czasie cebulę pokroić drobno, podsmażyć na margarynie. Ugotowaną kapustę odcedzić, dodać cebulkę, koperek, zieloną cebulkę, ocet, dużo pieprzu, ew sól, zamieszać - kapustka gotowa :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak