Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Grzyby oczyścić, pokroić lub wybierać mniejsze i kłaść kapelusze w całości, następnie opłukać i zagotować w dobrze osolonej wodzie.


Spróbuj również

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wodę do obgotowywania podgrzybków polecam zakwasić - będą miały ładniejszy kolor
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dziękuję za radę, następnym razem skorzystam :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    sa świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bogusiaz

    Idę robić :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !