Sposób przygotowania

Wątróbke oczyszczamy z żyłek .Obtaczamy w mące .Olej rozgrzewamy na patelni smażymy wątróbkę z obu stron . dodajemy pokrojoną cebule wymieszana z mąką jaka pozostała od obtaczania wątróbki.Jabłko i gruszkę kroimy w kostkę dodajemy na patelnie.Mieszamy .Pod koniec doprawiamy warzylionem ,mieszamy ,podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Doprawiamy pieprzem swieżo zmielonym przed podaniem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    zawsze robiłam wątróbkę tylko z cebula, warto spróbować z dodatkiem owoców

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !