Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na patelni smażymy pokrojoną w kostkę cebulę. Po chwili dodajemy mięso mielone. Przyprawiamy solą oraz ziołami prowansalskimi. Po kilku minutach smażenia dodajemy pokrojony miąższ cukinii (cukinie przekrawamy po połowie i pozbywamy się gniazd nasiennych, następnie miąższ kroimy w kostkę) oraz pokrojoną w kostkę paprykę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Musze wreszcie zrobić faszerowaną, tyle mam na działce
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    była dziś
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    zapomniałam dodać, pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    uwielbiam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !