Sposób przygotowania

mięso wyciąć po 150 g , z reszty składników zrobić zaprawę odstawić na 12 godz, po 12 godz grilować

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    co to znaczy \"mięso wyciąć\"? skąd?! i co z zaprawą - odstawić ją samą na 12 h? i co to jest ta tytułowa \"kakrówka\"?!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mateusz20

    wyciąć = wyporcjować / zaprawę wymieszać i połączyć z mięsem.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wiesz co, Mateusz,żeby uczyć innych ( a wstawiając przepisy to właśnie robisz) musisz się sam dużo jeszcze, jak widać, nauczyć. Twoje przepisy naprawdę jeszcze nie nadają się do publikacji! A wyciąć nie = wyporcjować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    też tutaj wielu rzeczy nie rozumiem ;/

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !