Sposób przygotowania

Pierś z indyka kroimy na cienkie paseczki i marynujemy na kilka godzin przed przygotowaniem. Tortillę smażymy na patelni bez tłuszczu, odkładamy. Makaron gotujemy w lekko posolonej wodzie i odcedzamy. Marchew i kalarepę kroimy w paseczki. Mięso smażymy na rozgrzanej oliwie razem z warzywami. Układamy na tortilli i dajemy też makaron i pędy bambusa. Zawijamy i kroimy na pół każdą tortillę i przewiązujemy nitkami makaronu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka97

    wygląda pysznie:) jak wypróbuję to zobaczę, czy równie dobrze smakuje:)
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Wyglądają zachęcająco.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nam bardzo smakowało :))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !