Sposób przygotowania

Filet kroimy na średnie kawałki oprószamy przyprawą do gyrosa, pieprzem i solą Zawijamy plastrami boczku i nakłuwamy na szpatułki do szaszłyków .
Na każdy koniec szpatułki nabijamy po jednej cebulce.
Na rozgrzanym oleju smażymy przygotowane szaszłyki smażąc je z każdej strony. Podajemy do mizerii z ogórków.
Możemy je również upiec na grillu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    super smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    drobiowe , delikatne i szybciej się pieka...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !