Sposób przygotowania

pieczemy biszkopt z 7 jaj jasny :)
miękką margarynę ucieramy z cukrem do białości , dodajemy ugotowany i ostudzony budyń ( można zrobic z torebki w tedy nie w 0.5l mleka tylko w 1 szkl, lub robimy samemu ) ucieramy do połączenia sie składników , na koniec dodajemy aromat smietankowy i alkohol ( amaretto lub rum )
biszkopt kroimy na pół przekladamy masą , na wierzch również masa i posypujemy grubo kokosem :)

Komentarze

  • 18
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    przepisu na biszkopt nie daję bo juz jest ich mnóstwo tutaj i w mojej ksiedze też jest :)
  • 18
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jeśli będziemy robić budyń z torebki to mleka nie 0.5 l tylko połowe mniej bo budyn powinien byc gęsty :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    tttyyyxxxzzz1

    proste i smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina36

    mmmm,pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Uwielbiam rafaello <3
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fryteczka

    pyszne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasto
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    nieco inna odmiana rafaello ale każdą lubię.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !