Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Owoce umyć dokładnie, banana i nektarynki obrać ze skórki, z nektarynek usunąć pestki. Banan powinien być bardzo dojrzały, jedna nektarynka też, druga może być twardsza. Pół banana i miękką nektarynkę rozgniatamy widelcem. Wrzucamy do miski i dodajemy resztę banana pokrojonego plasterki, nektarynkę pokrojoną w kostkę i jagody. Dosypujemy brązowy cukier, mielone migdały i ekstrakt waniliowy. Mieszamy wszystko za pomocą widelca.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubie crumble z owocami- bo można je bardzo szybko zrobić i jest pyszne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a ja jakoś do tej pory nie miałem przyjemności tego spróbować - ale to sie zmieni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !