Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przygotowywanie tarty zaczęłam od przygotowania galaretki wg wskazówek na opakowaniu, użyłam jednak nieco mniej wody, na pół paczki trzeba było wziąć 250 ml, ja wzięłam 230 ml. Ostudzoną galaretkę przelałam do małych silikonowych, natłuszczonych foremek, ale nie jest to konieczne, można po prostu już gotową galaretkę pokroić w kostkę. U mnie wyszły małe łosie, ale kształt galaretek jest dowolny.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    boska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !